23. februarie 2024. - marti
Silihost romana magyar nyelven
 
Silihost Srl.
Gazduire web & domenii

Relatii cu Clientii

Consultanta in probleme de gazduire web (web hosting)
de luni pana vineri intre
orele 8 - 16

Tel.: 021-5696033
Fax: 0366-818846
Mobil: 0741-480584
Email: [email protected]
Skype: Status skype

Va contactam noi!

Nume:

Adresa e-mail:

Telefon fix:

Telefon mobil:

Subiect, mesaj:

kezdolap

Oferte de revanzare

Revanzare gazduire web

Posibilitatea de revanzare a pachetelor de gazduire web Silihost este destinat acelor intreprinderi, care vor sa ofere clientilor proprii cele mai rapide spatii de gazduire web din tara la preturi accesibile de piata. De obicei profita de aceasta oportunitate de revaznare a spatiilor de web hosting proiectantii web care nu poseda server propriu si registratori de domenii. Dar langa ei pot profita de avantajele provenite din programul nostru de parteneriat toti proptietarii de pagini web, deoarece partenerilor nostri persoane fizice garantam conditii similare ca si revanzatorilor oficiali.

Diferenta dintre revanzare si program afiliere (parteneriat) este faptul ca in cazul de program afiliere Silihost tine legatura direct cu clientii intermediati (ex. Silihost factureaza direct), timp ce in caz de revanzare aceasta modalitate de lucru nu este obligatorie, pe de alta parte revanzatorii beneficiaza in plus de un comision din varsamantul anual. Revanzatorii care preiau atributia de facturare de la Silihost nu sunt obligati sa faca cunoscut faptul ca serviciile oferite sunt oferite de catre serverul Silihost, astfel pot factura prestatia de gazduire web la un oarecare pret, chiar si la un superior preturilor Silihost.

Conditiile legate de plata comisionului sunt identice atat in cazul contractului de revanzare cat si in caz de program afiliere (parteneriat): pentru fiecare client nou sosit din patrea partenerului de revanzare platim un comision de 30% din taxa primului an. Revanzatorii contarctuali au un avantaj in plus fata de acesta, ei au un comision anual de 20% din taxa platii urmatorilor ani pentru clientii respectivi. Acest comision poate sa apara si ca un discount din tariful anual de revanzator.

In legatura cu parteneriatul de revanzare opinia noastra este ca decontarea comisioanelor realizam punctual cu fiecare client in parte. Revanzatorul are posibilitatea de a alege in prealabil pachetul favorabil clientului, pe baza caruia face socoteala catre noi, iar livrarea catre client va efectua dupa cum doreste. Bineinteles in cazul unor pretentii personalizate pe baza de comun acord putem crea alte pachete de gazduire web la solicitarea expresa a revanzatorului.
 

Revanzare inregistrare domenii

Revanzarea de inregistrare domenii oferim in mod special acelor firme care au in proprietatea lor server propriu sau inchiriat (VPS) dar nu sunt registratori de domain. Silihost este registrator de domain .hu acreditat, iar in cea ce priveste inregistrarile de domenii internationale garantam taxe favorabile pentru revanzatori.

Pentru revanzatori taxa de registrare a unui domain .hu nou incepand de la primul domain poate fi 10 Euro + TVA, iar pretul pentru revanzarea de domenii internationale si domenii .ro - in functie de cantitate - se va calcula in urma unui comun acord personalizat. In cazul unui trafic preconizat mai mare solicitati oferta personala.
 

Revanzare Silihost Autoresponder

Posibilitatea de revanzare a Silihost Autoresponder este oferit acelor societati sau persoane fizice care au relatii de afaceri cu persoane care cauta posibilitatea de transmitere a scrisorilor electronice (e-mail) automatizat. Silihost Autoresponder este un sistem automat de corespondenta, care pune pe rulota automata trimiterea unor scrisori de afaceri predefinite (sau trimitere imediata) incepand cu inregistrarea prin formular pe pagina web sau prin e-mail, pana la managementul unei liste mici sau mari de adrese de e-mail ( chiar si peste 10.000 de adrese de e-mail). Silihost Autoresponder in functie de licenta se poate rula de pe serverul Silihost, de pe serverul revanzatorului, sau se poate instala chiar si pe serverul clientului.

Pentru revanzatori si afiliati platin din taxa licentei sau din taxa primului an de folosinta 30% comision pe baza de contract. De asemenea, similar cu serviciul de gazduire web, platim suplimentar revanzatorilor oficiali 20% din taxele platite in anii urmatori. Mai departe...
 

Contact

Contact Pentru mai multe informatii contactati:
Katalin Menyhart, Director Relatii Clienti
Telefon: +40-21-5696033.
Fax: 0366-818846.
Mobil: 0726-382723.
Email: [email protected]
Skype: Skype st�tuszunk
 
© 2024-2024. Silihost Srl. Gazduire web | Declaratie de protectia datelor |