19. aprilie 2024. - luni
Silihost romana magyar nyelven
 
Silihost Srl.
Gazduire web & domenii

Relatii cu Clientii

Consultanta in probleme de gazduire web (web hosting)
de luni pana vineri intre
orele 8 - 16

Tel.: 021-5696033
Fax: 0366-818846
Mobil: 0741-480584
Email: [email protected]
Skype: Status skype

Va contactam noi!

Nume:

Adresa e-mail:

Telefon fix:

Telefon mobil:

Subiect, mesaj:

Reteaua internationala pe fibra optica GTS-Datanet

Conexiunea dedicata de 100Mbit-secunda se bazeaza pe serverul aflat in co-locare GTS-Datanet DataHome. Conectarea ofera acces la viteza regasita in reteaua mondiala din toata Europa. Spre deosebire de alte servicii de serverhosting Datanet nu restrictioneaza largimea de banda catre reteaua internationala, in acest fel in loc de o medie de 1-10 Mbit este asigurata o conexiune dedicata de 1 Mbit! - 100 Mbit/secunda pentru serverul aflat in datacenterul climatizat catre reteaua internationala din Viena si Frankfurt, respectiv catre Romania. Centrul de date DataHome ofera garantat un uptime de 99,5% pentru legatura intre servere si Internet. Seriviciile de gazduire oferite de catre Silihost sunt ideale atat paginilor cu vizitatori majoritari din Romania cat si acelora care preconizeaza sa obtina trafic prin legaturi internationale.
 

Testati acum largimea de banda oferita de Silihost!

In masura in care dispuneti de o conexiune rapida la Internet si aveti curiozitatea sa testati largimea de banda oferita de Silihost, va punem la dispozitie o arhiva de date de 40 Mb pentru descarcare.
 

Cu scopul de a oferi cea mai sigura conexiune la Internet clientilor sai, organizatia GTS a implementat in infrastructura regionala un nivel IP (Internet Protocol), prin care se constituie o magistrala independenta IP. Reteaua ofera conexiune sigura, largime mare de banda, ce leaga GTS Ungaria, Cehia, Polonia, Romania si Slovacia la reteaua mondiala de Internet.
Acoperirea unica pe arii mari pentru aceasta regiune a permis incheierea a numeroase contracte cu furnizori renumiti de servicii si date. Dezvoltarea continua a retelei si contractele in acest sens asigura clientilor Silihost cel mai bun acces posibil la Internet, cu cea mai mica latent*, calea optima, eliminarea problemelor si prezenta pe piata a ofertelor de date. Continuitatea este obtinuta datorita multiplelor nivele de redundanta implementate in retea.
 
 
© 2024-2024. Silihost Srl. Gazduire web | Declaratie de protectia datelor |