10. februarie 2024. - miercuri
Silihost romana magyar nyelven
 
Silihost Srl.
Gazduire web & domenii

Relatii cu Clientii

Consultanta in probleme de gazduire web (web hosting)
de luni pana vineri intre
orele 8 - 16

Tel.: 021-5696033
Fax: 0366-818846
Mobil: 0741-480584
Email: [email protected]
Skype: Status skype

Va contactam noi!

Nume:

Adresa e-mail:

Telefon fix:

Telefon mobil:

Subiect, mesaj:

Program afiliere Silihost

Prin programul nostru de afiliere (parteneriat) puteti sa beneficiati gratuit de gazduire web sau alte servicii Silihost, iar daca aduceti si mai multi clienti, de ce sa nu aveti un venit suplimentar!
 
Detaliile programului de afiliere Silihost:

Recomandati serviciile noastre pe pagina Dvs. web sau scrieti recomandari personale prin Internet (forumuri, site-uri cu anunturi)! Dupa primele achizitii de servicii gazduire web ale clientilor astfel mediati de Dvs. veti primi un comision de 30% de la Silihost Srl!

Deveniti reseller-ul nostru chiar fara personalitate juridica!

Personele fizice beneficieaza de acelasi comision de 30 % care se cuvine si partenerilor oficiali Silihost! Nu aveti nevoie de nici o personalitate juridica sau autorizatie de functionare pentru a recomanda serviciile noastre si astfel de a beneficia de comisioanele oferite dupa achizitiile clientilor recomandati de Dvs.
 
in cazul in care sunteti interesati, cititi mai departe!Detalii...
 

Comisioane la doua nivele

Si in cazul in care cumparatorul recomandat de Dvs. la randul sau recomanda alte persoane pentru serviciile Silihost devenind afiliatul sau resellerul nostru, beneficiati un venit suplimentar.
 

Cum se pot folosi onorariile

In cadrul programului de afiliere suma minima neta care se poate folosi este de 20 Euro. Comisioanele se pot folosi total sau partial pentru plata unor servicii Silihost sau pot fi ridicati in numerar prin facturarea acestora catre noi. Din totalul comisioanelor cuvenite o suma minima de 38 euro va fi folosita anual pentru plata unor servicii de gazduire web oferite de Silihost, restul sumei urmand sa fie platit in numerar. (Obligatia de comanda minima nu se refera si la partenerii nostrii oficiali de revanzare.)
 

Exemplu de calcul

In trei luni totalul vanzarilor catre clientii recomandati de Dvs este de 200 Euro. Comisionul aferent acestei sume este de 60 Euro care depaseste suma minima de 20 Euro prelucrabila, deci puteti folosi suma si comandati un pachet de gazduire web pentru 38 Euro. Cel 22 de Euro ramas va ramane in cont. Peste un an traficul total de vanzari este de 1500 Euro, calculand cu un comision de 30% suma cuvenita este de 1500 x 30% = 450 Euro. Din asta aveti obligatia anuala de a cheltui la noi 38 Euro. Restul de 412 Euro + TVA va platim in numerar (daca nu aveti nevoie de un alt nume de domain sau gazduire web) pe baza unei facturi emise de catre Dvs. Nu este necesar sa asteptati pana la sfarsitul anului: daca comisioanele cuvenite depasesc 38 + 20 Euro, atunci dupa cumpararea unui pachet in valoare de 38 Euro veti putea ridica suma de 20 Euro + TVA.
 

Baza de calcul a comisioanelor

Pentru aducerea fiecarui client nou vi se cuvin comisioane. Baza de calcul a comisioanelor este serviciul de webhosting achizitionat in cazul platii anuale. La fel se calculeaza si comisioanele aferente pachetelor promotionale sau celor cu reduceri, in aceste cazuri baza de calcul constituind suma platita in avans pe un an. Exceptie: nu se calculeaza comision dupa comenzile efectuate de catre clientii noi care comanda serviciile noastre la unul din partenerii nostrii oficiali, comisionul in acest caz fiind platit acestor parteneri.
 

Evidenta recomandarilor

Toti partenerii inregistrati trebuie sa ne trimita un cod de autentificare. Dupa acesta va trimitem prin e-mail coduri de banere si linkuri text care se pot folosi de compania Dvs. prin care clientii vor ajunge pe pagina http://silihost.ro?COD UNIC. Aceste fragmete de coduri va trebui sa inserati in pagina Dvs. sau prin trimiterea acestui link veti putea recomanda serviciile noastre pe pagini cu anunturi, forumuri, etc. Pe calculatorul fiecarui nou vizitator se va salva Codul Dvs. de autentificare ceea ce se va putea citi si ulterior de acolo. Nu este deci necesar ca un client recomandat de Dvs. sa faca comanda imediat la prima vizita a paginiilor noastre, recomandarea putand fi urmarita si daca se razgandeste mai tarziu sa se aboneze la servicii de gazduire web (de ex: la prima vizita s-a inscris doar la buletinul nostru informativ, ulterior insa i-am castigat increderea si revine sa se aboneze). Codul Dvs. de autentificare va ramane activ si fara posibilitate de suprascriere timp de 90 zile pe calculatorul clientului recomandat. Dupa 90 de zile un alt partener poate prelua recomandarea la vizitatorul respectiv. Sistemul de evidenta al recomandarilor adaptat de noi este public si se poate consulta oricand de catre Dvs. Comisioanele sunt aprobate numai pe baza recomandarilor tinute in acest sistem de evidente.
 

Evidenta comisioanelor

Despre fiecare comanda efectuata de catre recomandatii Dvs. veti primi automat instiintare prin e-mail. Situatia actuala a comisioanelor vor fi trimise cu o periodicitate prestabilita de catre Dvs.
 
Inscriere in programul nostru de parteneriat
Numele intreg:
Cum sa va adresam (ex. prenume):
Adresa e-mail:
Confirmare E-mail:
Adresa postala (cod postal):
Adresa postala (localitate):
Adresa postala (strada, numarul):
Mobil:
Telefon fix:
Codul de autentificare PERSONALA (5-10 numere sau caractere fara diacritice, fara semne de punctuatii sau spatii):
*
Cu ce periodicitate cereti evidenta:
Doriti instiintare la fiecare comision aprobat?
 
La cateva secunde dupa trimiterea inscrierii veti primi un e-mail de confirmare in care gasiti fragmentele de coduri aferente linkurilor si banerelor necesare pentru a putea incepe recomandarile. Puteti sa incepeti chiar acum inserarea acestora pe paginile Dvs. web sau oriunde pe Internet pentru a recomanda serviciile noastre de webhosting - gazduire web - sau sistemul de autoresponder.
 
(* Codul de utilizator trebuie sa fie format din 5-10 caractere, fara accente, fara semne de punctuatie si fara spatii intre caractere.
Este foarte important sa completati corect acest camp si sa gasiti un cod de utilizator unic, deoarece acesta va sta la baza alcatuirii rapoartelor de inregistrare a recomandarilor Dvs. De aceea va rugam pe cat posibil ca acest cod sa fie compus si din litere SI din cifre.)
 
 
© 2024-2024. Silihost Srl. Gazduire web | Declaratie de protectia datelor |