13. noiembrie 2024. - sambata
Silihost romana magyar nyelven
 
Silihost Srl.
Gazduire web & domenii

Relatii cu Clientii

Consultanta in probleme de gazduire web (web hosting)
de luni pana vineri intre
orele 8 - 16

Tel.: 021-5696033
Fax: 0366-818846
Mobil: 0741-480584
Email: [email protected]
Skype: Status skype

Va contactam noi!

Nume:

Adresa e-mail:

Telefon fix:

Telefon mobil:

Subiect, mesaj:

Optimizare profesionala la motoarele de cautare (SEO) si consultanta internet marketing!

Oferim consultanta profesionala pentru acele firme, care doresc sa primeasca ajutor in optimizarea paginii web pentru motoarele de cautare, respectiv pentru crearea strategiei optime de internet marketing.
Acest serviciu cuprinde de fapt cele doua parti de baza a prezentei unei firme pe Internet: structura si continutul paginii web, respectiv marketingul pe Internet, sprijinul principal al veniturilor firmei provenite de pe Internet.
Cu toate ca prezentam multe metode valoroase in cursul de invatamant la distanta intitulat "1000 de trucuri de Internet-marketing" (dar nu totul), totusi stim ca nu toate firmele au capacitate si timp necesar pentru a instrui un coleg la aceasta profesie... Aceste firme au nevoie de solutii imeadiate, pe care noi le oferim in cadrul acestei consultante pentru clientii nostrii.
 

Optimizare pentru motoarele de cautare

Scopul optimizarii pentru motoarele de cautare serveste la aparitia paginii Dvs. printre primele rezultate oferite de principalele motoare de cautare (de ex. Google). Avand in vedere tendinta persoanelor de a verifica rezultatele unor cautari in ordinea listarii acestora, cei care se afla pe prima pagina beneficiaza de un trafic "gratuit" mult mai ridicat decat cei care sunt afisati undeva mai in spate in lista rezultatelor cautarii.
 

Cautarea pe internet se realizeaza cu ajutorul cuvintelor cheie, astfel incat, scopul principal este obtinerea celor mai bune rezultate la cuvintele cheie principale. Din acest motiv alegerea acestor cuvinte cheie este esentiala. Daca cuvintele cheie alese sunt banale, rezultatul va fi departe de cel asteptat, iar paginile concurente vor prima in lista de rezultate. Este posibil insa, chiar devansarea paginii Dvs. web de catre website-uri cu total alt domeniu de interes. Prin consultarea cu specialistii nostrii se urmareste alegerea acestor cuvinte cheie specifice site-ului.
 
In scopul optimizarii pe baza cuvintelor cheie esentiale, facem recomandari in vederea modificarii structurii si a continutului, iar in functie de necesitati putem opera aceste modificari. Cu ajutorul modificarilor amintite optimizam pagina ce va avea ca rezultat cresterea numarului de vizitatori provenite din motoarele de cautare.
 

Consultanta Internet marketing

Obtinerea de rezultatate optime in motoarele de cautare poate fi realizata prin aplicarea strategiilor de Internet marketing sugerate. Scopul acestor tehnici este de a raspandi linkurile paginii Dvs. de web sa se regaseasca in cat mai multe zone ale Internetului. Deoarece clasamentul paginilor web in motoarele de cautare se bazeaza pe popularitatea paginii web, linkurile de pe paginile web populare imbunatatesc considerabil pozitia ocupata in clasamentul motorului de cautare. Prin aplicarea unei strategii corecte, linkurile create pentru obtinerea unui clasament bun in motoarele de cautare genereaza un numar sporit de vizitatori al website-ului Dvs.
 

Consultanta oferita de specialisti

Consultanta in acest moment se face telefonic sau direct (prin Skype) in limba maghiara si in limba engleza deoarece proprietarul firmei nu cunoaste limba romana. Suma pentru consultanta (min. 1 ora) trebuie transferata in avans.
 
 
© 2024-2024. Silihost Srl. Gazduire web | Declaratie de protectia datelor |