23. iulie 2024. - sambata
Silihost romana magyar nyelven
 
Silihost Srl.
Gazduire web & domenii

Relatii cu Clientii

Consultanta in probleme de gazduire web (web hosting)
de luni pana vineri intre
orele 8 - 16

Tel.: 021-5696033
Fax: 0366-818846
Mobil: 0741-480584
Email: [email protected]
Skype: Status skype

Va contactam noi!

Nume:

Adresa e-mail:

Telefon fix:

Telefon mobil:

Subiect, mesaj:

Castigati bani prin recomandarea acestei carti gratuite!

Cum puteti castiga bani prin recomandarea acestei carti?

A "Secretele Google 1." inregistrat sub numele Dvs.

Secretele Google de Bak Janos Acesta este o carte electronica speciala care, prin tematica ei starneste interesul tuturor proprietarilor de pagini web, iar pe de alta parte contine numeroase linkuri active pe paginile care prezinta unele servicii de gazduire ale Silihost Srl! Daca cineva citeste o versiune patentata de catre Dvs. al acestei carti, si datorita acesteia achizitioneaza una sau mai multe din serviciile noastre, firma noastra va ofera o recompensa de 30% din totalul sumei achitate de catre acest client! Si este foarte probabil, ca cititorii acestei carti sa ne viziteze site-ul, caci volumul 2. continand indrumatorul practic se poate descarca numai de pe aceasta pagina.
 

Prin procesul de patentare (subscriere cu datele Dvs.) nu numai codul de autentificare personala va fi inscris in toate referintele continutului, dar puteti sa puneti si numele firmei Dvs. respectiv adresa de web pe prima pagina a cartii.
 

Etapele inregistrarii

  • Sub constructie
 

Posibilitatile promovarii.

Aceasta carte electronica o puteti promova liber, ori in forma neschimbata, ori sub forma inregistrata. Este recomandata promovarea sub forma inregistrata, deoarece dupa fiecare serviciu de gazduire valorificata cu ajutorul ei veti primi 30% din valoare.
Cartea o puteti trimite cunostintelor sau clientilor Dumneavoastra, o puteti atasa ca bonus la fiecare comanda efectuata sau pur si simplu puteti pune pe site-ul Dvs. spre descarcare gratuita. Acest lucru este facilitat si de faptul ca in pachetul de inregistrare gasiti si coperta cartii, ceea ce va ajuta sa atrageti mai mult atentia asupra ei. Doua lucruri sunt interzise: in afara inregistrarii sub numele Dvs. nu puteti schimba nimic din continutul cartii si acest continut nu se poate folosi sub nici o alta forma (vezi informatiile pentru copyright-ul cartilor electronice).
 
Cand recomandati cartea electronica altora, merita sa mentionati faptul ca pentru citirea cartii este nevoie de programul Adobe Acrobat Reader, care se poate descarca aici gratuit.
 

Cat timp necesita inregistrarea?

Comandarea identificatorului de partner necesita comandarea unui singur formular, dupa care veti primi imediat identificatorul pe care il puteti folosi in acel moment.
 
Castigati bani prin trimiterea unui cadou valoros unor prieteni, parteneri de afaceri sau viitori clienti ai Dvs!
 
 
© 2024-2024. Silihost Srl. Gazduire web | Declaratie de protectia datelor |