2023. február 23. - szerda
román nyelven magyar nyelven
 
Silihost Srl.
Hivatalos domain regisztrátor

Ügyfélszolgálat

Tárhely (webhoszting) ügyekben hétfőtől péntekig 8-tól 16 óráig.
Tel.: 021-5696033
Fax: 0366-818846
Mobil: 0741-480584
Email: [email protected]
Skype: Skype státuszunk

Visszahívás kérése

Az Ön neve:

Az Ön email-címe:

Vezetékes telefon:

Mobiltelefon:

Téma, üzenet:

Aktuális híreink

Szerver elhelyezés és üzemeltetés

Cégünk vállalja szerverek klimatizált szerverteremben történő elhelyezését és üzemeltetését (díjmentes tűzfal-szolgáltatással!) 59 Euro (» 248 RON) + Áfa/hó, illetve - rendszergazdai tevékenységgel együtt - 159 Euro (» 669 RON) + Áfa/hó díjtól.
Tovább...
2023. február 14.

Új, 8 processzormagos mySQL-szerver

Megérkezett cégünk második 8 CPU-magos, 16 Gb. RAM-al rendelkező szervere, melynek feladata az adatbázis-kiszolgálás dedikálttá tétele.
Tovább...
2023. január 15.

Adatbázis-szerver RAM-bővítése

4-ről 12 Gb.-ra bővítettük a 4 CPU-magos adatbázis-szerverünk memóriáját.
Tovább...
2023. október 19.

Szervereink költöztetése és RAM-bővítés

Elköltöztettük szervereinket az Invitel Zrt. szervertermébe, illetve 12-ről 20 Gb.-ra bővítettük a 8 CPU-magos webszerverünk memóriáját. A tárhely-piacon jelenleg csak a Silihost Srl. üzemeltet ilyen erőforrásokkal rendelkező webszervert.
Tovább...
2023. szeptember 28.

Fájlvédelem (vírusszűrés) a Silihostnál

Fájlrendszer-védelmet (vírusszűrést) vezetett be cégünk, melynek segítségével az FTP-vel feltöltendő fájlok vírusszűrésen esnek át, mielőtt felkerülnének webszerverünkre.
Tovább...
2023. augusztus 17.

PDF-SPAM-ek szűrése

Kiterjesztettük SPAM-védelmünket a csatolmányban érkező kéretlen reklámlevelekre is, így a mai naptól tisztelt Ügyfeleink nem kapnak PDF-SPAM-eket.

Tovább...
2023. június 22.

Új, 8 processzormagos SGI-szerver a Silihostnál!

A tárhely-piacon elsőként állítunk üzembe 2 db. Quad-Core Intel Xeon processzoros, 12 Gb. fully-buffered RAM-al, 2,16 TB-os RAID tároló egységgel rendelkező SGI-Altix webszervert.
Tovább...
2023. március 1.

Altix-köszöntő akció!

Hozzá át domainjét, honlapját a NASA-nál üzemelő, sebességrekorder SGI-Altix 350-es szerverünkre!

Akciónk keretében a jelenlegi szolgáltatójánál hátralévő tárhely-előfizetési hónapjaival díjmentesen meghosszabbítjuk Silihost-előfizetését...
Tovább...
2023. január 25.

Új, 4 Intel Xeon (Dual-Core) processzormagos SGI-Altix XE adatbázis-szerver

A megnövekedett terhelés miatt új adatbázis hátérszervert állítottunk üzembe, tehermentesítvén az Altix350-es szerverünket.
Tovább...
Tárhely-csomagjaink
Domain regisztrációs áraink (tárhely megrendelés nélkül)

Ki ne szeretne szupergyors tárhelyet a honlapjának?

Új technológia a tárhely piacon

Menyhárt Katalin

2023. február 23, szerda.
Tárgy: Új technológia a tárhely piacon
 
Kedves Látogatónk,
 
Dőljön hátra a kényelmes karosszékében, és lazuljon el egy kicsit. Miközben e sorokat olvassa, képzelje el, ahogy kirajzolódik Önben egy jó döntés, ami hozományaként a vállalkozása mától kezdve egyre több profitot termel. Mi is ez a jó döntés?
 
Hadd osszak meg Önnel egy történetet arról, hogy hogyan jött át egy jelentős forgalmat bonyolító ügyfelünk hozzánk. Néhány hónappal ezelőtt ő is úgy talált ránk, mint ahogyan sokan, az internetmarketing kurzusunkon keresztül. A domain regisztrációkon felül élt a személyes konzultációk lehetőségével is, mert tudta, hogy sokkal nagyobb erő rejlik az Internetben, mint amit a saját cége menedzsereként eddig belátott.
 
Már jó ideje kapcsolatban voltunk, amikor szóba került, hogy mit lehetne még javítani a honlapján. Elmondta, hogy az újonnan megrendelt, php alapú szoftverével nagyon meg van elégedve, csak sajnos a sebességén nemigen lehet javítani.
 
A fejlesztőjével még azt is letesztelték, hogy mi a lassú a honlapban. Arra jutottak, hogy maga a program gyors, és azon nem sok csiszolni való van. A sebességet pedig az adatbázis kiszolgálás fogja vissza. Azzal viszont "nincs mit tenni".
 
- Hogy hogy "nincs mit tenni"? - kérdeztem vissza.
- A fejlesztő szerint az adatbázis sebességén nem lehet javítani, ebbe bele kell törődni - válaszolta.
- Igen - mondtam -, abban igaza van a fejlesztőnek, hogy náluk az adatbázis kiszolgálási sebességével nem lehet sok mindent kezdeni. De az ügyfél szempontjából igenis van másik megoldás: az, ha egy szupergyors tárhelyre költözteti át a honlapját. Különösen nagy a különbség az Amerikában, és a helyben, Európában működtetett szerverek sebessége között.
 
Másnap már adtunk is neki egy olyan Silihost próbatárhelyet, ahová feltelepíthette az egész programját és a teljes adatbázisát. Alig várta, hogy azonnali eredményeket lásson.
 
Mint gondolhatja, az eredmény földrengető volt. A főoldalának 3-5 másodperces betöltődési ideje fél-1 másodpercre csökkent.
 
Szinte látom magam előtt, amint most Önt is magával ragadja a lelkesedés: Mennyivel elégedettebbek lesznek ettől a gyors letöltési sebességtől a honlapjára látogatók! És közben már tervezheti is, hogy hogyan váltja át az elégedettségüket pénzügyi haszonra!
 

A biztonság is fontos

Az előbbi ügyfelünkkel még annyit kellett egyeztetnünk, hogy milyen fokozatú biztonsággal kívánja kiegészíteni a Silihost tárhelyét. Mert a mentések különböző gyakorisággal kérhetők, és azt is Ön határozhatja meg, hogy hány napra visszamenőleg őrizzük meg őket.
 

Nem lenne szabad felfednem ilyen szakmai titkokat...

Egy másik ügyfelünk is az átlagost meghaladó forgalmat bonyolított a korábbi szolgáltatójánál. Nem is vagyok benne biztos, hogy szabad lenne-e felfednem ilyen szakmai titkokat...
 
Képzelje el, hogy a korábbi szolgáltatója folyamatosan az egyik szerveréről a másikra tette az ügyfélnek a honlapját. Kiderült, hogy a szolgáltató azt próbálgatta, hogy melyik szerverén okoz a legkisebb galibát ez a nagy forgalmú honlap. Kérdem én Öntől: Lehet ilyen technikai háttérrel megbízható tárhely szolgáltatást nyújtani?
 
És képzelje el, hogy ez a cég a legnagyobb 5 tárhely (+domain regisztráció) szolgáltató egyike!
 
Ez a tapasztalat is bizonyítja, hogy a szolgáltatás színvonalát az egész géppark határozza meg, nem pedig egy-két újabb, nagyobb teljesítményű szerver.
 
A tárhely szolgáltatók a régi gépekről elvándorolt ügyfelek helyét feltöltik az új igényekkel. Legyen ezért nagyon óvatos a tárhely szolgáltató kiválasztásánál. A régi generációs szervereken nemcsak a sebesség kisebb, hanem az üzemszünetek gyakorisága és hossza is messze az elfogadható felett van: Gondoljon csak arra, ha mondjuk fél napig nem kapja meg az email-jeit. Hogyan tud akkor dolgozni?
 

A Silihost tárhely 1 gyengesége

1. PHP 5
A Silihostnál nem minden PHP program indul el, ami más webhoszting szolgáltatónál problémamentesen megy. Ennek az az oka, hogy nálunk a PHP új, 5-ös változata fut.
 
Sajnos a 4-es változatra írt, gyengébb minőségű kódok használhatnak olyan utasításokat, melyek felfelé nem kompatibilisek. Ezek az utasítások PHP 5 alatt nem mennek.
 
Választanunk kellett az új verzió nagyobb biztonsága és a régi verzió elterjedtsége között. Mi a nagyobb biztonságot választottuk.
 
Ezért a Silihost tárhely gyengeségének mondható az, hogy a kódok átemelése egy másik tárhelyről nem mindig egyszerű. Eddig azonban mindig sikerült, csak dolgozni kellett rajta nekünk is, és az ügyfeleinknek is.
 

A Silihost tárhely 5 erőssége

1. Sebesség
A Silihost üzemelteti ma az egyik leggyorsabb nyilvános szolgáltatásba bekapcsolt szervert. Hasonló számítógépe például több nemzeti meteorológiai intézetnek van (a nagy számítási kapacitás miatt), de a mi versenytársaink mind alsó- vagy középszintű számítógépeket használnak.
2. Technológia
A világ leggyorsabb SGI-számítógépe a NASA-nál is azt a családot használja, amit a Silihost a tárhely szolgáltatásra. A Silihostnál alkalmazott technológia egyben garancia is a legmagasabb elérhető rendelkezésre állásra. E szerver számítógépben szinte minden meg van kettőzve, ami elromolhat. A vállalt rendelkezésre állásunk 99,5%, de a valóságban leállásokra csak a fejlesztések, kábelátvágások és hasonló események esetén kell számítani.
3. Alacsony ár
Ugyan egy ALTIX szuperszámítógépbe történő beruházás nem kis tételt jelentett, ezzel a rendszerrel azonban sokszorta több ügyfelet tudunk kiszolgálni, mint a versenytársaink. Úgy, hogy persze mindenki ugyanazt a gyors tárhelyet élvezi. E költséghatékony üzemeltetés miatt nagyon alacsonyan tudjuk tartani az árainkat.
 
A versenytársainkkal szemben mi felső kategóriás tárhelyet adunk ugyanannyiért - vagy még náluk is olcsóbban. A legkedveltebb díjcsomagunk, a Dinamikus 500 éves díja (nemzetközi) domain regisztrációval együtt például 49 Euro + ÁFA.
4. Támogatás
A Silihost tárhely egy másik különlegessége az, hogy nálunk Ön nem pusztán egy virtuális területet kap. Mi segítünk a tárhelyét megtölteni élettel, forgalommal.
 
Képzelje el, hogy miközben hónapról hónapra megvalósítja az internetmarketing tanácsainkat, úgy nő ezzel együtt a honlapjának a forgalma.
 
De nem is a forgalom a legfontosabb. Hanem az, hogy mennyi jövedelemhez jut a forgalomból! Használja a Silihosttól ingyenesen kapott trükköket, és tornázza fel az egekbe a látogatóinak a megrendelési kedvét!
5. Elégedettség
És hogyan fogja érezni magát nálunk Ön, mint ügyfél? Erről igazán nem is nekem kell írnom, megtette ezt már helyettem az a sok-sok elégedett előfizetőnk, aki nevét adta az ajánlásához. Néhányat kiemeltem Önnek ide közülük.
 
Bela Gocz, a depozitauto.ro weboldal tulajdonosa
"A webmesterünk javaslatára döntöttünk a Silihost mellett, amikor olyan tárhely szolgáltatót kerestünk, mely hosszútávon biztos hátteret nyújthat internetes megjelenésünkhöz. A megbízható technikai háttéren kívül nagyon fontos volt számunkra, hogy szükség esetén gyors és korrekt segítséget kapjunk. A korábbi tárhely-szolgáltatóval ez nem mindig működött gördülékenyen. A Silihostról azonban már a váltáshoz szükséges egyeztetésekkor bebizonyosodott, hogy mennyire komolyan veszi az ügyfeleit. Emailben feltett kérdéseinkre szinte azonnal reagáltak, pedig előfordult, hogy már munkaidőn kívül, az esti órákban érdeklődtünk valami miatt. Az emailben rendszeresen érkező oktató anyagoknak is nagy hasznát vesszük. Bár szolgáltatásainkat korábban is az internetmarketingre alapoztuk, sok újdonsággal találkozunk bennük, melyeket folyamatosan átültetünk a gyakorlatba is. Egyébként is olvasmányos, lelkesítően hasznos tudásanyagról van szó.
 
Megfelelő levelezőszoftvert is régóta kerestünk. A Silihost által kínált Autoresponder mindent tud, amire a világhálón működő szolgáltatásnak vagy vállalkozásnak szüksége lehet az ügyfelekkel való kapcsolattartáshoz. Amikor a webmesterünk megmutatta, hogy az Autoresponderrel személyre szabhatók az emberi kéz érintése nélkül kiküldhető levelek, azt mondtam, lehet, hogy kell nekünk. Amikor azt is megmutatta, hogy a text formátumú levelek mellett a html formátumot is támogatja, azt mondtam, hogy ez tényleg kell nekünk. Amikor az is kiderült, hogy a szoftver licence nagyjából annyiba kerül, mint amennyit később havonta költöttünk volna az emailek kiküldésére, ha más mellett döntök, azt mondtam: Csak ez kell nekünk.
 
Jó érzékelni, hogy egy korrekt, megbízható szolgáltatóra támaszkodhatunk. Enélkül mi sem szolgálhatnánk ki korrekt és megbízható módon az ügyfeleinket."
 
Ádám Balázs, a hasznalt-autok.com tulajdonosa
"A Silihost Srl. ügyfélkezelése szinte egyedülállónak nevezhető. Volt egyszer, hogy éjjel 3-kor küldtünk egy email-t, és 10 percen belül válaszoltak. Olyan is volt, hogy felhívtak telefonon. Az esetlegesen felmerülő problémákra azonnal keresik a megoldást.
Az új szerver pedig valóban villámgyors, ami fontos szempont volt egy olyan portál esetében, amilyen a hasznalt-autok.com."
 
Parajdi Tamás, a beyond.hu tulajdonosa
"T. Silihost!
Parajdi Tamás vagyok, a Beyond együttes vezetője és az önök tárhelyszolgáltatásuk megrendelője is egyben. Ezúton szeretném kifejezni elégedettségem tárhelyszolgáltatásukkal kapcsolatban. A honlapom elérési sebessége kolosszális. Az ingyenes internet marketing szolgáltatásuk és az ezidáig ingyenes Google titkok e-könyvük, kedvenc olvasmányaimmá váltak. Minden bekezdésük olvasásakor alakítottam egy kicsit honlapomon, annak érdekében, hogy a beyond.hu keresett honlap legyen. Eredményekről csak később tudnék beszámolni, mivel a honlap csak néhány napos.
Mindent Köszönök a Beyond zenekar nevében is."
 

"Ha egy szokásos dolgot szokatlanul jól csinálsz, ez meghozza számodra a sikert."

(H. J. Heinz)
 
Ilyen egyszerű dolgokon múlik az Ön sikere is az Interneten: a tárhely sebességén, megbízhatóságán és a kiegészítő szolgáltatások skáláján. És persze az Ön internetmarketing ismeretein, hogy hogyan tudja a legtöbb profitot kihozni e szolgáltatásokból.
 
Sztravinszkij azt írta: "Az újítás csak akkor gyümölcsöző, ha megőrzi a hagyományos értékeket." E bölcsesség az üzleti világra is érvényes kell, hogy legyen: Ha a honlapja már üzemel egy másik szolgáltatónál, akkor újítást, váltást csak úgy kezdeményezzen, ha az addigi előnyöket közben mind meg tudja őrizni.
 
Egy honlap áthozásakor ne fizessen nekünk semmit addig, amíg 100%-ban nem elégedett a működéssel az Ön új Silihost tárhelyén.
 
Rendelje meg a legnépszerűbb díjcsomagunkat, a Dinamikus 500-et évi 49 Euro-ért, vagy válasszon a honlap tetején található további díjcsomagjainkból!
 
Vagy, keressen meg engem személyesen valamelyik elérhetőségemen:
 
Telefon: xxx
Mobil: xxx

Skype státuszunk
 
 
Az Ön online sikeréért,
 
              Menyhárt Katalin
              ügyfélkapcsolati igazgató
 
Ui: Az áraink, az érveink (és az ellenérveink) lehengerlőek. A Silihost a felső kategóriás tárhelyek új generációját képviseli - már ma. Pontosan ezért, ha tudomást szereznek róla, az ismerősei biztosan ugyanúgy a Silihostot fogják választani, mint ahogyan most Ön is.
 
Uui: ÁLLJON MEG az olvasással, és rendelje meg az alábbi díjcsomagok egyikét:
 
200 Mb. statikus, MEGOSZTOTT WEB/EMAIL tárhely + 3 email cím
+ kedvezményes regisztráció - évi 38 Euro

 
500 Mb. dinamikus, MEGOSZTOTT WEB/EMAIL tárhely + KORLÁTLAN email cím
+ kedvezményes domain regisztráció - évi 68 Euro

 
© 2023-2023. Silihost Srl. Silihost tárhely | Adatvédelmi nyilatkozat |