7. septembrie 2024. - marti
Silihost romana magyar nyelven
 
Silihost Srl.
Gazduire web & domenii

Relatii cu Clientii

Consultanta in probleme de gazduire web (web hosting)
de luni pana vineri intre
orele 8 - 16

Tel.: 021-5696033
Fax: 0366-818846
Mobil: 0741-480584
Email: [email protected]
Skype: Status skype

Va contactam noi!

Nume:

Adresa e-mail:

Telefon fix:

Telefon mobil:

Subiect, mesaj:

Comanda pachet de gazduire web + inregistrare domeniu

Cu ajutorul urmatorului formular puteti comanda un pachet de gazduire web in asa fel, incat comandati inregistrare de domeniu si/sau cereti mentinere pentru un nume de domeniu existent.
In cazul in care doriti sa comandati numai inregistrare domain, si nu aveti nevoie de nou spatiu de gazduire web, atunci NU completati aceasta pagina, completati formularul de inregistarare domenii.
 
Va rugam ca inainte de a trimite formularul verificati disponibilitatea numelui de domeniu ales. Pentru verificare disponibilitate domeniu clic aici!

Datele domeniului ales
Domeniul ales:
 
Modul de solicitare:
 
Scimbarea registratorului inseamna ca registratorul domeniului va fi in continuare Silihost Srl., asa ca (eventualele) cheltuieli de prelungire a domeniului va fi facturata tot de Silihost Srl..
 
Sustinerea domeniului la un alt registrator inseamna ca domeniul a fost inregistrata la o alta firma si noi vom asigura numai gazduire web, astfel (eventualele) cheltuieli de prelungire a domeniului trebuie platit firmei care a inregistrat domeniul.
 
Alegeti aceasta posibilitate numai daca domeniul de mai sus a fost platit pentru Silihost Srl., si acum vreti sa comandati unul dintre pachetele gazduire web oferite de noi. in acest caz din cheltuielile de inregistrare a domeniului si din cheltuielile de comandare va oferim reducere.
 
 
Daca celalalt registrator va asigura in continuare serverele de nume, atunci trebuie sa cereti de la ei reglarea adreselor IP (pe serverul nostru) pentru domeniul Dvs.
 
Daca in viitor serverele de nume vor fi asigurate de noi, atunci trebuie sa cereti de la celalalt registrator redirectionarea serverelor de nume (care sunt legate de domeniul) catre serverele noastre.
Inregistrare super rapida Euro la jumatate de pret
 
Prioritate:
 
Exprimare dorintei de prioritate inseamna ca timpul scurs pentru solutionare inregistrarii nu va fi de 2 saptamani, ci se va reduce la 3 zile lucratoare. Cererea de prioritate trebuie insotita de documente doveditoare. Caracteristicile de baza ale prioritatii :
1. Doritorul cere domeniul legat de numele propriu. Ex. "Popescu Ion" ar putea cere cu prioritate numele de domeniu (daca mai este liber) popescuion.hu.
2. O firma poate cere domeniul legat de numele sau in toata exprimarea sa, sau intr-o forma prescurtata cu prioritate daca este de tipul .hu. Din numele firmei pot lipsi partile referitoare la forma societatii sau cele referitoare la tara. (Romania). Ex. Numele prescurtat "Acestasiacesta 2024 Romania Srl" poate cere cu prioritate domeniul acestasiacesta2024.hu, insa nu are dreptul la prioritate in cazul acestasiacesta2024.hu deoarece nu oglindeste intregul nume prescurtat.br />3. Daca doritorul are marca inregistrata pentru numele domeniu respective, atunci el poate cere si pentru acel nume prioritate.
Lista marcii innregistrate:
Timpul sustinerii:
 
Cheltuielile de functionare a domeniului:
Servirea domeniului
Cum sa reglam domeniul:
Domeniul principal al spatiului de gazduire web partajat:
 
(Domeniul, la care ati comandat initial gazduire web)

Partajarea gazduirii web inseamna ca la gazduire web silihost.ro pot exista mai multe domenii. Fiecare pagina web are un continut diferit (daca continutul este identic, atunci in loc de partajare spatiu gazduire web alegeti optiunea directionare). In caz de gazduire partajata, resursele spatiului de gazduire web original va fi impartit intre toate domeniile comandate catre aceasta.

De exemplu, daca la domeniul xy.com a fost cerut gazduire web de 500 MB (cu 10 adrese de e-mail), iar acum doriti sa partajati cu domainul zzz.eu, atunci pentru cele doua pagini web veti avea o cota totala de 500 MB, iar cele 10 casute postale vor putea folosite de cele doua domenii in total.

Acest tip de partajare gazduire web peste tariful de inregistrare a domeniului va avea si un tarif suplimentar de trafic - in functie de tipul de baza a gazduirii. (Statistic deservirea mai multor pagini web presupune trafic mai mare, deci o incarcare in plus a serverului.)
Servere de nume:
 
 
Va atragem atentia ca datele pot fi prelucrate numai in cazul in care serverele de nume au fost deja activate pentru deservirea acestui domain.
Record A (adresa IP al serverului web):
Record MX (adresa IP al serverului de corespondenta):
 
Important! Daca alegeti aceasta posibilitate, adica prin record "A" si MX cereti reglarea domeniului, atunci pe serverul de distanta MX record(inainte de a ne trimite cererea) trebuie sa activatiadresa de e-mail [email protected], unde "ceva.hu" este numele domeniului ales de Dvs.
Directionati aici serviciul:
 
Puteti cere directionare numai daca serviciul de gazduire web pe care este celelalt domeniu este deservit tot de silihost.ro. Directionarea inseamna ca continutul acelor doua domenii este 100% identic, adica apare acelasi continut la oricare domeniu si la orice pagina chemata in browser.

Aceasta directionare nu are cheltuieli suplimentare la silihost.ro va trebui sa achitati doar tariful inregistrarii al noului domeniu.
Redirectionati aici serviciul:
 
Redirectionarea inseamna ca orice cerere trece prin serverul silihost.ro, insa apare acel continut care se afla pe celalalt server gazduit, pe cealalta pagina web.

Redirectionarea la silihost.ro nu are cheltuieli suplimentare doar tariful de inregistrare al domeniului.
Datele pachetului de gazduire web
Denumirea pachetuluide gazduire web:
 
Perioada de gazduire web:
 
Toate cheltuielile de gazduire web:
Servicii suplimentare la pret suplimentar
Spatiu gazduire web in plus:
 
Baza de date:
 
Instalare sistem portal pentru o taxa unica:
 
Serviciu SMTP:
 
Pretul total al serviciilor suplimentare:
Datele platitorului facturii
Platitorul facturii:
Numele platitorului facturii:
Judetul:
Cod postal, localitate:
 
Strada, numarul:
Tara:
Adresa actuala de e-mail:
Telefon:
Fax:
Cod fiscal:
Cont bancar:
Adresa postala platitorului facturii
Strada, numarul:
Numele destinatarului:
Cod postal, localitate:
 
Strada, numarul:
Tara:
Datele titularului de domeniu
Titularul domeniului:
Numele titularului domeniului:
Adresa de e-mail al titularului domeniului:
Judetul:
Adresa proprietarului: cod postal, localitate
Strada, numarul:
Tara:
Telefon:
Fax:
Cod numeric de identificare:

(cod fiscal, sau in cazul persoanleor fizice numarul C.I/B.I
Datele personale ale administratorului domeniului
Persoana administrativa:
Nume:
Judetul:
Cod postal, localitate:
Strada, numarul:
Adresa actuala de e-mail:
Telefon:
Datele persoanei de contact
Numele:
Cum sa ne adresam (prenumele)
Judetul:
Cod postal, localitate:
Strada, numarul:
Adresa actuala de e-mail:
Confirmare adresa e-mail:
Mobil:
Telefon fix:
Fax:
Alte date:
Modalitate de plata:
Pret total:
Intrebari, sugestii:
 
 Am luat la cunostinta Conditiile Generale Contractuale (TCC) al Silihost Srl in privinta mea le recunosc obligatorii.

Contractul incheiat intre parti pe cale electronica este un contract valabil care se supune legilor serviciilor comerciale electronice, precum si legilor conexe ale informatiilor legate de societate si ale contractelor incheiate intre parti aflate la distanta.
 
© 2024-2024. Silihost Srl. Gazduire web | Declaratie de protectia datelor |