7. septembrie 2024. - marti
Silihost romana magyar nyelven
 
Silihost Srl.
Gazduire web & domenii

Relatii cu Clientii

Consultanta in probleme de gazduire web (web hosting)
de luni pana vineri intre
orele 8 - 16

Tel.: 021-5696033
Fax: 0366-818846
Mobil: 0741-480584
Email: [email protected]
Skype: Status skype

Va contactam noi!

Nume:

Adresa e-mail:

Telefon fix:

Telefon mobil:

Subiect, mesaj:

Gazduire partajata la Silihost

Posibilitate de partajare gazduire web

Toate tipurile de gazduire web Silihost pot fi partajate, chiar si intre mai multe domenii.

Partajarea spatiului de gazduire web inseamna ca un spatiu web hosting mentinut la Silihost poate fi impartit intre mai multe pagini web. Toate paginili pot avea continut diferit.(Daca continutul este identic, atunci in loc de partajare va sugeram redirectionarea, pentru ca acest serviciu are tarif zero.)

La partajarea gazduirii web, spatiul de baza isi imparte resursele catre toate domeniile rezervate. Aceste resurse incluse in planul tarifar sunt urmatoarele: cota gazduirii web hosting, (ex. 200 Mb), numarul casutelor postale de e-mail, baza de date (in caz de spatiu web dinamic) sau cele 5000 de pagini care se pot descarca zilnic.

De exemplu daca comandati gazduire web Dinamic 500, paginii Dvs. web xy.ro si doriti sa fie partajat cu pagina web zzz.com atunci cele doua pagini web vor avea in total o cota de 500 Mb. (in cazul partajarii Miniweb aceste pagini web vor imparti 3 adrese de e-mail). Un pachet contine o singura baza de date, insa baza de date comuna poate fi accesata de ambele pagini web.

La Silihost partajand in acest fel spatiul de gazduire web, pe langa tariful de inregistrare al domeniului veti mai avea de platit si un tarif suplimentar pentru trafic. (Privind statisticile, deservirea mai multor pagini web presupune o solicitare suplimentara de server). Acest tarif suplimentar pentru trafic este de 12 Euro (» 51 RON) pe o perioada de un an.

Daca de exemplu partajati un spatiu de gazduire web Dinamic 500, atunci la prima comanda aveti nevoie de un pachet complet Dinamic 500 de 68 Euro (» 286 RON) + TVA. Daca aveti impresia ca nu folositi in intregime sptiul web prin pagina web apartinatoare, si ar mai incape si alte pagini web in aceasta cota dota de 500 MB, atunci puteti imparti acest spatiu cu inca una sau mai multe pagini web. In acest fel nu trebuie sa platiti decat inregistrarea noului domeniu al paginii web si tariful de trafic de 12 Euro (» 51 RON) + TVA.

Mai departe pentru a comanda primului spatiu de gazduire web...

Mai departe pentru a comanda gazduirea partajata...
 
© 2024-2024. Silihost Srl. Gazduire web | Declaratie de protectia datelor |