8. septembrie 2024. - miercuri
Silihost romana magyar nyelven
 
Silihost Srl.
Gazduire web & domenii

Relatii cu Clientii

Consultanta in probleme de gazduire web (web hosting)
de luni pana vineri intre
orele 8 - 16

Tel.: 021-5696033
Fax: 0366-818846
Mobil: 0741-480584
Email: [email protected]
Skype: Status skype

Va contactam noi!

Nume:

Adresa e-mail:

Telefon fix:

Telefon mobil:

Subiect, mesaj:

Promotia Altix!

SGI Altix 350 Transferati chiar acum domeniul si paginile web pe unul din serverele noastre performante SGI-Altix 350 folosite si de catre NASA!
 
In cadrul promotiei Altix va oferim prelungirea perioadei de gazduire cu o durata egala cu perioada ramasa si platita in avans la furnizorul actual fara costuri suplimentare. Pentru a beneficia de aceasta oferta trebuie doar sa faceti dovada platii in avans a perioadei ramase, cu o factura emisa de catre ofertantul serviciului de gazduire web!
 

Pe parcursul transferului asiguram fara costuri suplimentare mutarea numelui de domeniu(exceptie: domenii .ro), respectiv mutarea bazelor de date pe serverele noastre. In acest fel vizitatorii sitului Dvs. vor observa o singura diferenta: incarcarea mai rapida a paginilor web! Transferul este insesizabil pentru vizitatori si dureaza cateva zile.
 
Serverul nostru ofera performante superioare pe care nici un alt server existent pe piata serviciilor de gazduire nu le detine. Toate acestea datorita faptului ca serverul nostru utilizeaza tehnologia SGI NumaFlex 4 si foloseste cel mai nou procesor pentru servere de la Intel. Incarcarea unei pagini web construit pe Joomla, la noi dureaza intre 0,02 si 0,08 secunde in functie de dimensiunile bazei de date utilizata de portal. Serviciile de gazduire web ultra-rapide oferite de Silihost sunt inegalabile datorita si conectiunii cu 100 Mbit la doua dintre principalele magistrale de date din Europa!
 
Pentru informatii suplimentare referitoare la oferta promotionala Altix, va rugam contactati departamentul de asistenta, sau scrieti-ne la adresa de email [email protected].
 
© 2024-2024. Silihost Srl. Gazduire web | Declaratie de protectia datelor |