8. septembrie 2024. - miercuri
Silihost romana magyar nyelven
 
Silihost Srl.
Gazduire web & domenii

Relatii cu Clientii

Consultanta in probleme de gazduire web (web hosting)
de luni pana vineri intre
orele 8 - 16

Tel.: 021-5696033
Fax: 0366-818846
Mobil: 0741-480584
Email: [email protected]
Skype: Status skype

Va contactam noi!

Nume:

Adresa e-mail:

Telefon fix:

Telefon mobil:

Subiect, mesaj:

Termeni si Conditii Contractuale Generale

legate de serviciile oferite de Silihost Srl. loot-bet.eu

1. Denumirea furnizorului de servicii, sediu, adresa postala, numar de inregistrare Camera de Comert

Denumirea furnizorului de servicii: Silihost Societatea Informatica de Cercetare-dezvoltare Srl.
Denumirea redusa al furnizorului: Silihost Srl.
Sediul: 535600 Odorheiu Secuiesc, Str. Bethlen Gabor Nr. 2, judetul Harghita

Adresa postala: 535600 Odorheiu Secuiesc, Str. Bethlen Gabor Nr. 2, judetul Harghita
Nr. Ord. registru com./an: J19/861/02.10.2024
Cod fiscal: RO19064447
Cont IBAN: RO11RNCB0156110517700001
Banca: BCR, Sucursala Odorheiu Secuiesc
Va rugam sa nu transferati bani pe contul Silihost inainte de a primi factura emisa pentru serviciile comandate!

2. Date de contact

Telefon: +40-21-5696033
Fax: 0366-818846
Mobiltelefon: 0741-480584
Skype: silihostro
Web: www.silihost.ro

3. Obiectul serviciului, continutul contractului

3.1 Silihost Socitetate informatica de Cercetare-dezvoltare Srl (in continuare: Furnizor) va asigura clientilor abonati (in continuare: Abonat) conform Contractului de Furnizare Servicii (in continuare: Contract), servicii bine definite conform listei de preturi valabile si conform conditiilor cuprinse in Termeni si Conditii Generale Contractuale (CGC).
 
3.2 Abonatul, prin semnarea Contractului accepta cele cuprinse in actualul CGC.
 

4. Drepturile si obligatiile Furnizorului

4.1 Furnizorul are obligatia de a asigura serviciile cuprinse in Contract, care trebuie sa fie disponibile in proportie de 99.5% pe an.
 
4.2 Furnizorul este obligat de a asigura serviciile contractate de la data platii comenzii serviciilor in termen de 8 zile lucratoare. Exceptii fac acele servicii auxiliare oferite de o terta parte, (subantreprenor, contract sau consortiu) pe care Furnizorul le ofera Abonatului. Initierea acestor servicii intra in atributiile tertei parti.
 
4.3 Furnizorul va asigura asistenta gratuita supra serviciului comandat.
 
4.4 Furnizorul are dreptul de a factura catre abonat tarifele cuprinse in lista de preturi. Facturarea are loc la inceputul perioadei, ecxeptand tarifele legate de cantitate, care se vor factura la sfarsitul perioadei. Prima factura va fi emisa de catre Furnizor in momentul comenzii, pe care abonatul este obligat sa plateasca.
 
4.5 Furnizorul are dreptul de a modifica continutul serviciilor si a tarifelor, insa este obligat sa informeze Abonatul prin e-mail despre modificarile planificate cu cel putin 15 de zile inainte. Continutul si pretul serviciilor platite in avans nu pot fi modificate.
 
4.6 Furnizorul are dreptul de a suspenda serviciile sau de a dizolva contractul imediat, daca Abonatul incalcalca urmatoarele reguli:
 
4.6.1 Este interzisa plasarea de materiale pornografice, materiale care contravin dreptului de autor sau a materialelor de prost gust pe spatiul de gazduire web;
 
4.6.2 Este interzis instalarea pe spatiul de gazduire web comandat a unor programe care pot provoca daune sau nu sunt compatibile cu functionarea sistemului partajat;
 
4.6.3 Este interzisa ca prin intermediul internetului sa se transmite e-mailuri cu caracter de reclama respoectiv deranjarea altor utilizatori;
 
4.6.4 In general este interzisa incalcarea Codului Etic Internet.
 
4.7 Furnizorul va manipula cu mare grija datele Abonatului.
 
4.8 Furnizorul are dreptul de a colecta datele Abonatului in registrele proprii, insa nu poate preda aceste date unei terte persoane fara acordul scris al Abonatului. Exceptie face situatia cand aceasta este obietul unui serviciu de date legal.
 
4.9 Furnizorul are dreptul sa modifice CGC unilateral, insa trebuie sa-si informeze partenerii in e-mail cu cel putin 15 de zile inaintea intrarii in vigoare.
 
4.10 Raspunderea Furnizorului: Furnizorul raspunde pecuniar in limita abonamentului platit catre el. Fac exceptii serviciile de securitate precum si contractele unicat. In cazul in care se pierd unele date Furnizorul raspunde numai in masura in care s-a incheiat un contract pentru aceasta.
 

5. Drepturile si obligatiile Abonatului

5.1 Abonatul are dreptul de a beneficia de serviciile comandate 24 de ore timp de 365 de zile.
 
5.2 Abonatul este obligat sa asigure conditiile necesare serviciilor cum ar fi: hardware, software si sistem de telecomunicatii.
 
5.3 Abonatul este obligat sa foloseasca serviciile comandate conform reglementarilor, in caz contrar Furnizorul are dreptul sa suspende serviciul sau sa dizolve imediat contractul. Daunele urmate de folosirea incorecta a serviciului abonatului sunt suportate de abonat.
 
5.4 Abonatul este obligat sa foloseasca codurile existente pe server, sa foloseasca sistemele de folosire ale peginii web, ex. Mambo-Joomla, PHP-Nuke, Drupal,Drupal, etc., sa foloseasca update-urile si sa fie atent la toate aplicatiile codurilor de origine. Furnizorul nu isi asuma sarcina asupra daunelor provenite din cauza folosirii programelor de securitate sau a folosirii codurilor.
 
5.5 Abonatul nu poate folosi serverul Furnizorului pentru SPAM-uri fara incuvintarea acestuia, deoarece legea comertului electronic interzice acest lucru. Deci Abonatul poate coresponda si poate folosi serverul Furnizorului numai pe baza de inregistrare individuala. Toate scrisorile trimise trebuie sa aiba posibilitatea ca inregistrare prin clic sa se poate citi adresa IP al calculatorului inregistratorului. In cazul in care Abonatul foloseste SPAM-uri nelegale, Furnizorul are dreptul de a asista serviciile furnizate, sau de a rezilia unilateral contractul cu data imediata.
 
5.6 In cazul in care Abonatul numai inchiriaza spatiu web fara plata suplimentara a utilizarii sercerului, el poate trimite zilnic maxim 200 de e-mailuri. Daca Abonatul doreste sa trimite mai mult de 200 e-mailuri zilnic, atunci el are doua posibilitati si anume:
1) Se aboneaza la Silihost Autoresponder, cu utilizarea caruia prin serverul Silihost fara o plata suplimentara poate trimite 10.000 de e-mailuri lunar (fara o limita zilnica)
2) Trimitand corespondenta din locul-depozit propriu (ex.php) trebuie sa plateasca abonamentul anual fara discount-uri daca e-mailurile zilnice depasesc 200 buc. Cu Silihost Autoresponder nu exista limita zilnica, iar tarifele in cazul depasirii se va plati ulterior o suma de 14 Ron + TVA lunar.
 
5.7 In cazul inchirierii unui spatiu web, tarifele platite va permit descarcarea a 5.000 de pagini zilnic. In cazul descarcarii a mai mult de 5.000 pagini zilnic, inchirierea spatiului web se va efectua pe baza unui contract invidiual.
 
5.8 Abonatul este obligat sa pastreze cu strictete confidentialitatea datelor. Asupra daunelor in ceea ce priveste un utilizator nelegal raspunzator este Abonatul.
 
5.9 Abonatul are obligatia de a plati tarifele serviciilor din lista de preturi. Abonatul ia la cunostinta ca in cazul intarzierii platii Furnizorul poate restrictiona serviciile acordate, poate cere dobanda penalizatoare, sau poate furniza datele abonatului unei societati de colectare a datoriilor cu care este in legatura.
 
5.10 Abonatul are obligatia de a informa Furnizorul asupra tuturor mofificarilor aparute in datele sale in curs de 15 zile de la aparitia acestora.
 

6.Durata contractului

6.1 Furnizorul conform CGC din prezentul contract ofera serviciile pana la data inscrisa in prezentul contract.
 
6.2 Inainte de incetarea contractului cu 21 de zile Furnizorul va trimite pe adresa de e-mail ( sau la adresa modificata si transmisa) data in momentul incheierii contractului a Abonatului doua instiintari, una cu data incetarii contractului si una cu schimbarea tarifului abonamentului. Abonatul inainte de incetarea contractului nu cere contrariul, atunci contractul se va prelungi automat pentru o perioada de 1 an. Deci in lipsa rezilierii contractului, contractul prelungit va avea tariful afisat pe pagina web a Furnizorului care va fi actualizata. In afara celor doua e-mailuri trimise inainte de expirarea contractului, Furnizorul nu va instiinta prin alt mod Abonatul despre data expirarii acelui contract. Modificarea de date precum si rezilierea sau incetarea contractului este sarcina exclusiva a Abonatului, iar in cazul in care acesta nu si-a exprimat dorinta de a renunta la contract inainte de data expirarii cu 21 de zile, nu va fi exonerat de la plata abonamentului pe perioada de 1 an.
 
6.3 Daca Abonatul doreste incetarea contractului semnat pe o perioada determinata este obligat sa plateasca Furnizorului toata suma datorata serviciilor inscrise in respectivul contract. Rezilierea contractului se poate face numai in scris, pe cale postala sau electronica. Contractul nu poate fi reziliat cu o data anterioara.
 
6.4 Oricare dintre parti poate rezilia contractul imediat in cazul in care din parti incalca acest contract.
 
6.5 Rezilierea normala a contractului nu exonoreaza plata serviciilor furnizate pana la acea data.
 

7. Altele

7.1 Furnizorul in anumite pachete promotionale - in cazul unor tarife de instalare unice-ofera codurile sursa (GNU/GPL licenta publica) sistemul de operare IISS dinamic. Furnizorul nu isi ia angajamentul asupra avarierii sistemelor cu coduri sursa deschise, cu toate ca depune toate eforturile ca aceste sisteme sa functioneze fara probleme si astfel Abonatul sa le foloseasca normal.
 
7.2 In cuprinsul actualului CGC intrebarile ce nu sunt cuprinse vor fi gasite in normele legale Ptk., alte norme si desigur normele internetului romanesc.
 
7.3 Orice fel de controversa aparuta va fi solutionata la sediul Furnizorului, de organele de judecata abilitate, daca acestea nu se pot rezolva pe cale amiabila.
 
 
© 2024-2024. Silihost Srl. Gazduire web | Declaratie de protectia datelor |